>>
Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Χαιρετισμός της Προέδρου του ΔΟΠΠΑΩ

Ειρήνη Αντωνιάδου









Αγαπητοί μας συνδημότες

Σας καλωσορίζουμε στο blog  του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω που δημιουργήθηκε για την άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση σας.

Οι ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ μας στελεχώνονται από ειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, το οποίο με ευαισθησία, αγάπη και σεβασμό στη μοναδικότητά των μικρών δημοτών μας φροντίζει για την ομαλή μετάβασή τους από την οικογένεια στην κοινωνία και για την ισόρροπη και ολόπλευρη ανάπτυξή τους.

Τα  Κ.Α.Π.Η. μας φροντίζουμε να μην είναι απλά ένας χώρος συγκέντρωσης μελών, αλλά ένας χώρος δημιουργικής, ψυχαγωγικής,  ενημερωτικής, πνευματικής συναναστροφής των ατόμων της τρίτης ηλικίας.

Οι  ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ του δήμου μας απευθύνονται σε όλους τους δημότες ανεξαρτήτου ηλικίας και στους χώρους τους πραγματοποιούνται, εικαστικά εργαστήρια, παρουσιάσεις βιβλίων από γνωστούς συγγραφείς και ποιητές και λειτουργεί Λέσχη Ανάγνωσης.

Εμείς ως διοίκηση  μπορούμε να υποσχεθούμε, ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, αφουγκραζόμενοι τα νέα κοινωνικό-οικονομικά δεδομένα των δημοτών μας και να πορευθούμε με συνέπεια, αισιοδοξώντας να προσφέρουμε, όχι μόνο σε επίπεδο των δομών μας, αλλά γενικότερα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.


Με εκτίμηση

Η πρόεδρος Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ